Meer resultaten voor transparant rolluik

 
transparant rolluik
 
Transparoll Guillaume Janssen.
Wij beschikken dan ook als enige over de originele ZIP rits centrisch getand voor een perfecte oprolling en herkenbaar aan de gele en rode kleur. Transparoll transparant rolluik voor gedegen afscherming. Dit transparante rolluik biedt doorzicht en veiligheid. Onze gepatenteerde Transparoll is vrijwel onverwoestbaar en biedt uitstekend zicht op uw etalage of presentatie. De doekconfectie van Guillaume Janssen is sinds 1989 een bekend begrip in de Nederlandse zonweringsindustrie voornamelijk door haar ongekende kwaliteit en systemen. Onze zeer ervaren medewerkers verrichten hier dagelijks de confectie van vele acryl en screendoeken van de grootste vooraanstaande Europese doekfabrikanten. BIG INTER een ideaal product om grote glasoppervlaktes van zonwering te kunnen voorzien zonder dat er geleide profielen zichtbaar zijn.
Transparante rolluiken doorzichtig rolluik Damm Deuren.
Hoge kwaliteit en duurzaamheid. Home Producten Transparante rolluiken. Transparante rolluiken van het merk Damm Deuren zijn uiterst geschikt voor situaties waar veel doorzicht en een goede inbraakwerendheid gewenst is. Een transparant rolluik wordt daarom vaak toegepast in winkelpassages bedrijfspanden en winkeletalages. Voordelen van een transparant rolluik. Hoogste doorzichtigheid op de markt groter dan 85%. Hoge inbraakwerend krasbestendig en slagvast. Snelle en eenvoudige montage. Gepatenteerd en doordacht systeem. Een Damm Deuren transparant rolluik kenmerkt zich door zijn hoge doorzichtigheid. Het is een van de meest transparante rolluiken op de markt. Ieder rolluik ook de transparante wordt in eigen fabriek geproduceerd wat als voordeel heeft dat er veel naar wens mogelijk is. Doorzichtige rolluiken zijn altijd maatwerk.
Transparante rolluiken nijmegen transparante roldeuren lent.
Een transparant rolluik voldoet aan alle eisen van de verzekering. Met een doorzicht tot 80% biedt het inbrekers geen enkele privacy. Het polycarbonaat is bijzonder sterk meer dan 200 keer zo sterk als glas van dezelfde dikte. De lamellen scharnieren en geleiders zijn van geanodiseerd aluminium. Natuurlijk kunnen de onderdelen inclusief de omkasting en onderlat worden gepoedercoat in een kleur naar keuze.
Transparante rolluiken.
Deze slideshow heeft JavaScript nodig. Het JAGA transparant rolluik is een rolluiksysteem dat volledig op maat geleverd wordt. Het kan worden gebruikt als een transparante afsluiting bar of terras isolatie barrière. Wat u direct opvalt aan het JAGA Transparante rolluik de vriendelijke uitstraling waarmee u een comfortabele omgeving realiseert. Het systeem geeft een ruimtelijk effect en door de permanente inkijk een veilige uitstraling. De veelzijdigheid wordt bewezen in tal van dagelijkse situaties zakelijk op luchthavens in winkelcentra ziekenhuisbalies en 24-uurs zones van banken. Maar ook thuis is dit systeem de ideale afsluiting van uw patio loggia zwembad of balkon.
Transparant rolluik kopen? Rolluiken en Deurenspecialist.
Een transparant rolluik is een gesloten rolluik met maximaal doorzicht een pantser van 5 mm of 6 mm polycarbonaat en een aluminium profiel waarbij de kunststof in het profiel draait. Het pantser rolt daardoor vrijwel geluidloos op en heeft een zeer kleine oprol diameter. De onderzijde van het pantser heeft een dubbelwandig aluminium profiel met een rubberen stootband. Het pantser wordt direct op de as gemonteerd en kan in twee kwaliteiten worden geleverd standaard of kraswerende kwaliteit.
Megasec Producten SOLO.
If you would like the navigation along the top simply move the ul.nav to the top of the page and recreate the styling. SOLO is een transparant rolluik met 5mm polycarbonaat en een speciaal ontwikkeld gepatenteerd aluminium profiel waarbij de kunststof in het profiel draait. Het rolt daardoor vrijwel geluidloos op en heeft een zeer kleine oproldiameter. De onderzijde van het pantser heeft een dubbelwandig aluminium profiel met een rubberen stootband. Het pantser wordt direct op de as gemonteerd. Het onbelemmerde doorzicht bedraagt 85%. Het pantsergewicht is 8kg/m2. Het rolluik loopt in speciaal ontworpen aluminium geleiders type 110x38mm en 80x38mm voorzien van PVC geleidestrips. De SOLO is een betaalbaar alternatief voor stalen rolhekken.
MET TRANS De Vlijt Rolluiken Reparaties.
Aluminium geleider 60 x 42 x 60 x 3 mm. Aluminium geleider 80 x 42 x 80 x 4 mm.
Transparante rolluiken Westend BV.
Een transparant rolluik voldoet aan alle eisen van de verzekering. Met een doorzicht tot 80% biedt het inbrekers geen enkele privacy. Het polycarbonaat is bijzonder sterk 250 maal zo sterk als glas van dezelfde dikte. De lamellen scharnieren en geleiders zijn van geanodiseerd aluminium. Indien u dat wenst kunnen de onderdelen inclusief de omkasting en onderlat worden gepoedercoat in een RAL kleur naar keuze. Onze transparante rolluiken zijn in 2 verschillende kwaliteiten te verkrijgen met standaard polycarbonaat en met een kraswerende polycorbonaat. De laatste is voorzien van een extra beschermende laag.
FAAC Rolluik Transparant FAAC BV.
Inbraakwerend transparant mini rolluik welke standaard voorzien is van aluminium geleiders en een rolomkasting. Kleuren polycarbonaat glashelder opaal wit brons en helder gestructureerd. Oproldiameter past in normale mini rolluikkasten. Visueel doorzicht van 90%. Offerte aanvragen Advies aanvragen. Offerte aanvragen Advies aanvragen. FAAC Rolluik Transparant is een transparant rolluik met 6mm polycarbonaat en een speciaal ontwikkeld gepatenteerd aluminium profiel waarbij de kunststof in het profiel draait.

Contacteer ons