Resultaten voor stalen rolluik

 
stalen rolluik
 
Rolluik in gesloten staal.
Al onze rolluiken voldoen aan de NCP classificaties. Borg klasse 2 en 3. Dit type rolluik is opgebouwd uit verzinkte stalen profielen die over de volledige lengte in elkaar worden geschoven. Dit rolluik kan worden voorzien van poedercoating in alle RAL-kleuren. Dit type rolluik is ideaal voor zowel binnen als buitenmontage omdat deze aan alle verzekeringseisen voldoet. Wat betreft de maximale breedte houden wij 8000 mm aan. Eventuele andere maten kunnen in overleg worden gerealiseerd. Het type Rolluik transparant wordt vooral toegepast daar waar het nodig is dat de doorkijk behouden blijft en maximale lichtdoorlating van belang is.
Stalen rolluiken rolluiken voor uw winkel Damm Deuren.
Onze inmeter neemt alle benodigde technische gegevens op en vervolgens wordt uw rolluik in onze eigen fabriek in Emmeloord gefabriceerd. Geniet binnenkort al van de voordelen van een stalen rolluik! We zijn uitermate tevreden over de samenwerking met Damm Deuren. Vooral de snelle service en de accuraatheid spreekt ons aan. Daarnaast is Damm prijstechnisch ook erg goed. Simon Bernhard Bernhard Plantenkwekerij. Bel dan 0800 8038.
Portenda Stalen rolluiken specialist Groningen.
AW 40 met zijdeur. Dit type rolluik is ideaal voor zowel binnen als buitenmontage omdat het dicht stalen rolluik aan alle verzekeringseisen voldoet. Uitvoering van het rolluik is verzinkt staal maar kan natuurlijk in alle RAL kleuren gemoffeld worden. Bekijk hier de verschillende dichte rolluiken. Bezoek onze webshop voor onderdelen en accessoires. Op werkdagen van 0800 tot 1700. Op zaterdag van 1000 tot 1500.
Rolluiken Gebruikt 200 cm of meer Overige kleuren Marktplaats.nl.
Elektrisch bedient met sleutel. Breed 286m buitenmaat hoog tot onderkant bak 214m. Beveiligings rolluik rolluik etalage rolluik. Aangeboden elektrisch veiligheid rolluik het is een staal rolluik en is al gedemonteerd het is totaal met belijders 3.14 Breed en 3.10 Hoog met een uitval van 2.70 Schakelaar zit er niet bij maar die is universeel en zo te koop dit ivm met dat de schakelaar op meerdere rolluiken was aangesloten afdek kap. Capelle aan den IJssel ZH. Elektrisch rolluik 190 x 210 Aluminium. Aangeboden elektrisch rolluik aluminium uitvoering zie foto's.
ALUMINIUM STALEN ROLLUIKEN A5 DECO ZWOLLE.
Wilt u mij bellen a.u.b. Nog geen producten geselecteerd. Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een rolluik. Een van de balangrijkste aspecten is de verduisterende werking van het rolluik. het zonlicht van buitenaf word geweerd en de kamer blijft donker en heerlijk koel als u dat wilt. Rolluiken waarborgen u privacy en hebben een inbraakvertragende werking. Ook bied het rolluik een uitstekende isolatie lawaai word effectief gedempt en de kou word geweerd. Dit is een inbraak vertragend rolluik met een uniek blokkeer systeem. waarbij blokkade per lamel optreedt indien men probeert het panser te forceren.
Perfo rolluiken Protector.
Dat doorkijkeffect kan nog verder worden geoptimaliseerd door het rolluikprofiel in een donkere kleur te maken. Daardoor versterkt het zicht op het verlichte oppervlak achter het rolluik. En de goede veiligheid van het stalen rolluik blijft volledig intact! Het verschil tussen de typen 70 en 95 is de vorm en de afmeting van het profiel. Die wordt bepaald door de afmeting van het te beschermen oppervlak. Protector Ruit 8 PLS.
Hermes Rolluik GNS Brinkman branddeuren en rolluiken specialist.
Onderzijde afgewerkt met een stootdorpel en zwart rubber stootlijst. Rolluik en zijgeleiding uitgevoerd in Sendzimir verzinkt staal aluminium of RVS. Leverbaar met oppervlakte-afwerking en in elke standaard RAL-kleur. Motortype afhankelijk van type rolluik maatvoering gewicht en gebruikerswensen. Stalen aandrijfas met kogellagers en afrolbeveiliging. Standaard geleverd met een binnenschakelaar met op en neer aanduiding. Desgewenst vele bedieningsmogelijkheden en schakeltechnieken ook draadloos. Het ontwerp de keuze van materialen de constructie en de manier waarop het rolluik gemonteerd wordt is goed doordacht. Daardoor is het rolluik duurzaam heeft het een lange levenscyclus en een hoge bedrijfszekerheid. Breedte tot 15 meter afhankelijk van type rolluik. Maximale hoogte afhankelijk van situatie en uitvoering. Zie tabel voor gedetailleerde specificaties. Vanaf 5 kg per m 2 afhankelijk van type rolluik.
Industriƫle rolluiken in diverse soorten Floor Rolluiken.
Onze adviseurs kunnen u op dit gebied verder helpen. Belt u gerust voor een afspraak en vrijblijvend advies om de juiste keuze te maken voor een aluminium of stalen rolluik.
stalen rolluiken Jansen Beveiligingstechniek.
Vraag direct een offerte aan. SHADE MAIL ONS CONTACT FORMULIER OVER ONS BEL ONS SHADE. Onze stalen rolluiken zijn het antwoord op beveiligingsvraagstukken waarbij de doorzicht geen vereiste is. Stalen rolluiken type JBT77 en JBT95 zeer multifunctioneel.

Contacteer ons